Duurzaamheidscoach.nl
Afbeeldingen Duurzaamheidscoach.nl

EPA-U | EPA-W certificaten

Samenwerking gecertificeerd EPA-W adviseur

Maarten van den Bosch is door het KBI erkend als EPA-W adviseur en kan zorgen voor een energielabel bij verkoop of verhuur van uw woning. In aanvulling hierop kunt u een maatwerkadvies laten maken dat inzicht biedt in de besparingsmogelijkheden in uw pand. Duurzaamheidscoach.nl werkt met hem samen.

Waarom een energielabel?

Woningen die opnieuw verhuurd of verkocht worden
moeten al vanaf 1 januari 2008 voorzien zijn van eenEnergielabel Woningbouw.DitEnergielabel geeft de energetische prestatie van een woning weer onder standaard omstandigheden.
Dat is wat de wetgever erover zegt.

Een rondgang langs het aanbod aan woningen leert dat de particuliere huizenbezitter in de praktijk nog nauwelijks gebruik maakt van het label.

Daarmee wordt de waarde van het label onderschat. Voor een nieuwe eigenaar is inzicht in het energieverbruik wel van belang. Bij een overschot aan aanbod kan dit een rol spelen bij het besluit om juist uw pand te kopen.

Waarom een maatwerkadvies?

Het maatwerkadvies geeft inzicht in de besparingsmogelijkheden in uw woning. Bij het nemen van een besluit over eventuele aanpassingen of verbeteringen aan uw woning kan het maatwerkadvies richting geven. Naast een inventarisatie van de bestaande situatie worden verschillende scenario's uitgewerkt met de kosten en de baten.

En de kosten van het label en het advies?

Duurzaamheidscoach.nl werkt met vaste prijzen. Afhankelijk van de omvang van de woning krijgt u direct een prijs als u belt met 0657344618.

DZCoaching